Universitatea "Dunărea de Jos" - Situaţia înscrierilor la sesiunea din toamnă

Universitatea "Dunărea de Jos" - Situaţia înscrierilor la sesiunea din toamnă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

336 de candidaţi şi-au depus dosarele pentru concursul de admitere din această toamnă de la Universitatea „Dunărea de Jos”. Dacă în prima zi s-au înscris 236 de candidaţi, în weekend numărul lor a crescut cu 100. Cele mai căutate specializări sunt Ingineria produselor alimentare (Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor) şi Ingineria electrică (Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică), cu câte 21 de candidaţi înscrişi. Alte specializări căutate sunt Ingineria mecanică/industrială/mecatronică şi robotică, cu 18 candidaţi şi Ingineria electronică şi telecomunicaţii şi Ingineria mediului, cu câte 16 dosare de înscriere.

Cele mai puţin căutate specializări sunt economia, filosofia şi muzica, unde nu s-a înscris niciun candidat. Universitatea "Dunărea de Jos" scoate în actuala sesiune la concurs 715 locuri fără taxă şi 930 la taxă.

Informaţii despre situaţia la minut a înscrierilor sunt disponibile pe site-ul instituţiei, adresa exactă fiind http://admitere.ugal.ro/2012sept/.

Citit 1728 ori Ultima modificare Duminică, 09 Septembrie 2012 18:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.