Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 comentarii

După trei săptămâni de la începerea anului şcolar, cei aproximativ 60.000 de elevi ai judeţului Galaţi vor primi, în sfârşit, de astăzi, laptele şi cornul. „Contractul a fost încredinţat prin negociere directă firmelor Risk - pentru lapte şi Derpan - pentru corn, pe o perioadă de 59 de zile, cât va dura licitaţia deschisă pe SEAP. De mâine (n.r. - de astăzi), produsele vor ajunge la toţi elevii cuprinşi în program, chiar şi în nordul judeţului”, ne-a asigurat county-managerul Costel Fotea.

Citit 1510 ori Ultima modificare Luni, 08 Octombrie 2012 22:02

2 comentarii

 • postat de un invatator Marți, 09 Octombrie 2012 16:33 Link la comentariu
  0
  0

  DAAAAAAAAAAAAAAAAAA.Azi au primit mizerabilii aceea de biscuiti valabili 10 ani, ca la armata!Dar, asa e la tara, ca merge!

  Raportează
 • postat de galateanca Marți, 09 Octombrie 2012 10:44 Link la comentariu
  0
  0

  alta gaselnita pentru a face rost de o mica spaguta,peste tot numai interese,vezi asa numitul"catalog de pe internet"dupa ce intai ni s-a spus ca este optional si costa 3 ron pe luna,si bineinteles ca parintii nu au fost interesati,acum "s-a convenit"sa-l plateasca scoala,bani de manuale nu sunt,bani de curatenie nu sunt,totul se face cu banii parintilor,iar administratorii institutiilor de invatamant(de stat) nu sunt interesati de a cheltui bani cat mai putini ci de a cheltui bani cu diverse firme ale diverselor rude,prieteni sau cotizanti.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.