Vezi ce olimpiade naţionale se desfăşoară săptamâna viitoare la Galaţi

Vezi ce olimpiade naţionale se desfăşoară săptamâna viitoare la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Oraşul nostru va găzdui săptămâna viitoare două olimpiade naţionale. Liceul de Artă „D. Cuclin” va deveni în perioada 3-7 aprilie capitala tuturor elevilor de liceu de la specializarea teatru, fiind organizator al concursului de „Arta actorului”. Deschiderea oficială a competiţiei, care va aduna 131 de  elevi din 12 judeţe, va fi pe 3 aprilie, la ora 18.00, la Casa de Cultură a Studenţilor.
La Şcoala „P. P. Neveanu” se va desfăşura, în aceeaşi perioadă, Concursul naţional pentru elevi cu deficienţe de auz. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc pe 3 aprilie, la ora 16.00, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii.

Citit 1719 ori Ultima modificare Vineri, 29 Martie 2013 17:41

4 comentarii

 • postat de Director
  Luni, 08 Aprilie 2013 22:45
  Anonimx sau Cunoscatorx, daca asta este esential pentru dumneavoastra, scoala este pentru Deficienti de Auz. Daca vreti amanunte le aflati la sediul unitatii din str.Regiment 11 Siret nr.7 bis. Nu este importanta denumirea scolii ci cu ceea se ocupa, probabil ca va place sa faceti speculatii si sunteti rautaciosi.
  Scoala Profesionala Speciala "Paul Popescu Neveanu" Galati functioneaza din 1971 si va continua sa instruiasca si educe copii, cu sau fara rautatile si insinuarile dumneavoastra, cat va fi voia Domnului!
  CONCURSUL NATIONAL AL ELEVILOR DEFICIENTI DE AUZ A FOST O REUSITA DEPLINA! BRAVO ORGANIZATORILOR! RUSINE CARCOTASILOR!
  S-aveti zile multe si bune!
  0
  0
  Raportează
 • postat de acelasi nimeni din celalalt articol al tau
  Duminică, 31 Martie 2013 23:49
  Ca si in art celalalt altii inaintea mea au observat ca TU PENCIULE NU AI STOFA de ziarist si astia nu stiu ca ai terminat la GALATI LA FACULTATEA DE ::::..... nu vreau sa denigrez o facultate cu renume din galati doar pentru ca tu nu stii sa scrii romaneste REcunosc eu am terminat dreptul
  0
  0
  Raportează
 • postat de Cunoscător x
  Duminică, 31 Martie 2013 20:42
  Domnule/doamnă anonimx, corect era: Complexul Şcolar "P.P.Neveanu"!
  0
  0
  Raportează
 • postat de anonimx
  Duminică, 31 Martie 2013 11:40
  Nu se numeste Scoala" P.P. Neveanu".Denumirea corecta este Scoala Speciala Gimnaziala "Emil Garleanu' cu structura Scoala Profesionala Speciala"P.P.Neveanu"
  Da-ti denumirile corecte
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.