O ALTFEL de oră de RELIGIE

O ALTFEL de oră de RELIGIE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Elevii de la clasele învăţătoarei Daniela Bobu şi dirigintei Daniela Cojocaru, coordonaţi de profesoara de religie Mihaela Bobeică şi susţinuţi de părinţi, au derulat un proiect prin care au descoperit că religia nu reprezintă doar nişte concepte reci, ci înseamnă să-ţi iubeşti aproapele şi să guşti din bucuria de a dărui. Timp de doi ani de zile, elevii respectivi au făcut nenumărate vizite la colegii lor de la Şcoala Specială „Constantin Pufan”, unde au dus daruri, dar mai ales au legat prietenii cu nişte copii defavorizaţi de soartă.
Încheierea proiectului „Milostenia văzută prin ochi de copil”, s-a făcut, cum era de aşteptat, printr-o rugăciune la biserică, după care copiii de la ambele instituţii de învăţământ s-au jucat în parc, au mâncat dulciuri şi şi-au promis că se vor revedea după vacanţa de vară.

Citit 929 ori Ultima modificare Marți, 10 Iunie 2014 19:37

1 comentariu

 • postat de Felicitari!
  Joi, 12 Iunie 2014 10:07
  188.26.124.***
  Felicitari pentru initiativa! Iubirea aproapelui inseamna fapte concrete, ajutor atunci cand e cea mai mare nevoie. Iar copiii au acea curatenie pe care adultii, pervertiti de lume, de griji si de framantari de tot felul, au pierdut-o!! La cat mai multe proiecte de suflet pentru suflet! Silvia
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.