Liga Studenţilor Basarabeni are un nou preşedinte
Foto: LSBG (Mircea Nunu este în centrul imaginii, în cămaşă albă)

Liga Studenţilor Basarabeni are un nou preşedinte
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

 

Mircea Nunu este noul preşedinte al Ligii Studenţilor Basarabeni din Galaţi (LSBG), începând din 13 mai. Postul a rămas vacant după demisia fostului preşedinte, Ştefan Bejan, care tocmai îşi începuse cel de-al doilea mandat. Conform preşedintelui de onoare al LSBG, Mihai Creţu, demisia fostului preşedinte a survenit din motive personale.

"Ştefan Bejan şi-a motivat demisia prin nevoia de a se ocupa de treburi personale în Republica Moldova. S-a temut că timpul nu îi va permite să se implice suficient în acţiunile ligii, aşa că a hotărât să renunţe la funcţie", ne-a explicat Mihai Creţu. Ştefan Bejan nu a putut fi contactat.

Mircea Nunu a fost ales cu procentaj maxim de studenţii basarabeni care au participat la votarea noului preşedinte. Student în anul al III-lea la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, acesta are o vastă experienţă de voluntar şi lider de echipă, prin care şi-a câştigat încrederea colegilor.

"Nu am apucat să-mi formez încă o părere despre această funcţie, dar ştiu că am mult de muncă. În curând vom sărbători şase ani de la înfiinţare şi vrem ca totul să decurgă bine. Pe termen scurt, îmi propun să promovăm cât mai bine Universitatea "Dunărea de Jos" în Republica Moldova şi să continuăm lucrurile bune care s-au făcut până acum.”, ne-a declarat Mircea Nunu.


CITEŞTE ŞI: Teatru în scop CARITABIL, la Casa de Cultură a Studenţilor

Citit 1946 ori Ultima modificare Vineri, 15 Mai 2015 14:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.