Oficiul Judeţean de Poştă Galaţi PREMIAZĂ elevii

Oficiul Judeţean de Poştă Galaţi PREMIAZĂ elevii
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Oficiul Judeţean de Poştă Galaţi a lansat, cu sprijinul Sindicatului Poşta Română Galaţi, un nou concurs epistolar şi de desen, pentru copii şi tineri, cu tema "Suflet de copil". Lucrările au fost expediate individual de fiecare participant, cu serviciul suplimentar "recomandat", una dintre condiţiile participării la concurs.

La secţiunea scrisori, premiul I a fost câştigat de Maria Modiga, de la Şcoala Nr. 12 (profesor coordonator Mirela Dragomir), premiul al II-lea de Anda Axente de la Şcoala Nr. 29 (coordonator profesor Mariana Mihai), iar premiul al III-lea de Teodora Moscu de la Şcoala Nr. 12 (profesor coordonator Marilena Modiga). Elevii au primit şi premii în bani.

La secţiunea epistolă s-au acordat diplome de participare elevilor de la Şcoala Nr. 29 - Vlad Enache, Paul Rusu, Robert Chiriac, Natei Nicola, Mircea Panaite, Elena Man, Alexandra Balcan - coordonaţi de profesoara Mariana Mihai şi Victor Luparu de la clasa profesoarei Cristina Bejan. De la Şcoala Nr 12, au fost evidenţiaţi elevii profesoarei Marilena Modiga - Iasmina Vasile, Denisa Lefter, Mădălina Dan.

Andreea Mitruţ, Ana Maria Vieru şi Răzvan Patriche de la Şcoala Nr. 7 (profesor Valentin Popa) au primit diplome de participare la desen, la fel şi eleva Paula Negoiaş de la Şcoala Nr. 18, clasa profesoarei Gabriela Alexandrescu.

Citit 1996 ori Ultima modificare Marți, 23 Iunie 2015 20:21

1 comentariu

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.