Reuniune după 50 de ani în comuna gălăţeană Oancea

Reuniune după 50 de ani în comuna gălăţeană Oancea
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În amintirea copilăriei şi a clopoţelului care deseori îi salva de la ore, elevii clasei a VIII-a din perioada 1964-1965 se vor întâlni şi vor depăna amintiri după 50 de ani.

Întrucât asemenea întâlniri sunt foarte rare, atunci când organizatorul evenimentului, Marin Vultureanu, ne-a rugat să-l ajutatăm, n-am stat pe gânduri. Pensionarul gălăţean îşi doreşte să îşi reamintească vremurile copilăriei, năzbâtiile făcute la şcoală şi, nu în ultimul rând, să îşi revadă foştii camarazi. De aceea, prin intermediul nostru, speră ca mesajul privind întâlnirea să ajungă la cât mai mulţi dintre ei.

Întrunirea va avea loc sâmbătă, pe 1 august, începând cu ora 11,00, mai sunt deci două săptămâni pentru ca absolvenţii din 1965 să afle şi să ajungă la Oancea. Foştii elevi se vor întâlni în curtea şcolii, vor intra în clasă şi vor fi strigaţi după catalog.

Nu vor lipsi o slujbă religioasă şi un moment de reculegere în memoria celor dispăruţi dintre noi, după care foştii colegi au de gând să râdă, să povestească şi să danseze cu nostalgie exact ca în tinereţe.

Noi le dorim să fie cât mai mulţi şi, evident, distracţie plăcută!

Citit 1640 ori Ultima modificare Duminică, 19 Iulie 2015 16:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.