LOCURI FĂRĂ TAXĂ la UNIVERSITATEA "DANUBIUS" din Galaţi - PRIMA SESIUNE DE ÎNSCRIERE - PÂNĂ PE 28 IULIE!

LOCURI FĂRĂ TAXĂ la UNIVERSITATEA "DANUBIUS" din Galaţi - PRIMA SESIUNE DE ÎNSCRIERE - PÂNĂ PE 28 IULIE!
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Veşti bune pentru candidaţii la facultăţile Universităţii "Danubius". Dacă au media de cel puţin 9.30 la Bacalaureat, nu plătesc taxa în primul an de studii.  Experienţa ne demonstrează faptul că aceşti candidaţi reuşesc, majoritar, că ulterior, în cursul celor 4 ani sau, respectiv,  3 ani de studii, să facă performanţă, să obţină medii de peste 9.25. Astfel, studenţii foarte buni la învăţătură sunt susţinuţi de Universitatea "Danubius" care răsplăteşte, susţine şi respectă performanţa,  deorece îşi doreşte valori pe băncile sale, în spaţiile ultramoderne de învăţământ, la cursurile şi seminariile cadrelor didactice, adevaraţi profesionişti în domeniile  drept, stiinte economice si comunicare si relatii internationale. 

Dar ce se intamplă după primul an de studii?

De regulă, candidatul care vine la facultate cu media de peste 9.30 la Bacalaureat reuşeşte cu brio să se menţină pe linia competitivităţii şi să ia note mari şi în restul anilor de studii. Numai anul trecut, peste 80% dintre elevii care nu au plătit taxa primului an de studii au terminat cu medii foarte mari. Aşadar, dacă va fi un student de nota 10, este scutit de taxa anului de studii.  Studenţii danubieni care obţin media anuală între 9,76 - 9,99 beneficiază de o reducere de 75% din taxa anului următor de studii,   între 9,51 – 9,75 de 50%   şi între 9,25 – 9,50 de 25%.

Care sunt taxele pentru programele de licenta  ale Universităţii "Danubius"?

Între 2.600   şi    3.050 lei/ an, fiind posibile următoarele metode de plată:

1. Plata integrală la 1.10.2015   – 2.600 lei

2. Plata în 3 tranşe (60%, 20%, 20%)   – 2.800 lei

3. Plata în 12 tranşe lunare – 3.050 lei

Nu doar studenţii de la programele de studii de licenţă beneficiază de reduceri. Începând cu anul universitar 2014- 2015, şi   în cazul programelor de masterat ale facultăţilor Universităţii "Danubius operează reduceri semnificative de taxe. 

Taxa de studii pentru  programele de masterat  este cuprinsă între 3.000 şi  3.450  lei/ an, fiind posibile următoarele metode de plată:

1. Plata integrală la  1.10.2015 – 3.000 lei

2. Plata în 3 tranşe (60%, 20%, 20%) –  3.200 lei

3. Plata în 12 tranșe lunare –  3.450 lei

Aşadar, prin plata integrală a taxei de studii,  studentul economiseşte 450 de lei.

Care sunt beneficiile incluse în taxa de studii? 

Pentru candidaţii care muncesc sau se află în altă localitate,  ori în altă ţară  şi nu pot urma cursurile unei facultati la forma de învăţământ cu frecvenţă,  aceştia pot opta pentru forma de  invatamant la distanta sau cu frecventa redusa  iar în taxă sunt incluse:

·             manualele de studiu în format electronic

·             acces şi utilizare baterii de teste de control

·             acces la biblioteca virtuală şi biblioteca de carte a universităţii

·             acces la sistemele de comunicare între studenţi şi cu tutorii

·             cea mai modernă platformă de e-learning

·             acces la laboratoarele universităţii (informatică, limbă străina şi multimedia, criminalistică, clinică juridică)

·             activităţi didactice directe (activităţi tutoriale şi aplicative, examene)

·             consiliere şi orientare profesionala generală (cu excepţia testelor efectuate cu software sau personal specializat – psihopedagogie, comunicare, cultură şi comunicare organizaţională)

·             îndrumare la proiecte de an şi proiect de dizertaţie

·             îndrumare pentru elaborarea de lucrări ştiinţifice

·             participare şi sprijin la activităţi de cercetare ştiinţifică studenţească

·             pregătire pentru participare la concursuri studenţeşti naţionale şi internaţionale de specialitate

·             informare privind noutăţi în domeniile de studiu şi de educatie (legate de instituţie, la nivel naţional şi European – Centrul EuroInfoGhid)

·             posibilitatea de participare la mobilităţi Erasmus de studiu sau de practică finanţate prin programul european Erasmus+

VEZI AICI CENTRELE DE INSCRIERE ALE UNIVERSITATII DANUBIUS DIN TARA

De asemenea, tot la categoria ,,MERIT” sunt incluse şi  bursele speciale şi premiile  acordate frecvent de conducerea acestei instituţii de învăţământ superior studenţilor câştigători ai diferitelor competiţii ştiinţifice, studenţilor activi şi voluntari care se implică în organizarea diferitelor evenimente (conferinţe, acţiuni caritabile, spectacole, concursuri etc.) derulate în ţară şi în străinătate.

Pentru studenţii care se află în întreţinerea aceleiaşi familii sau care provin din mediul rural, studenţii care au situaţii familiale deosebite (unul dintre părinţi decedat, situaţii de boală, situaţii financiare deosebite), Universitatea „Danubius” acordă  burse sociale, scutind de plata taxei sau reducând substanţial taxa de şcolarizare în funcţie de fiecare caz.

Astfel, Universitatea „Danubius”, instituţie privată de învăţământ superior, răsplăteşte, prin burse  atât performanţa studenţilor, cât şi dorinţa acestora de a studia in cele mai moderne condiţii.

Ce spun cifrele?

 În anul universitar 2014–2015, aproape  600 de studenţi au fost bursieri, suma alocată de Universitatea „Danubius” burselor de merit şi celor sociale depăşind un miliard de lei. Numărul mare al candidaţilor merituoşi care opteaza  pentru a urma cursurile facultăţilor acestei universităţi  conturează o previziune a unei evoluţii ascendente a cuantumului burselor ce vor fi acordate pentru anul universitar 2015- 2016.

TE AŞTEPTĂM ÎN COMUNITATEA ACADEMICĂ DANUBIUS!

Cei mai buni profesori, cei mai fericiţi studenti, cei mai împliniţi absolvenţi!

Şef Birou Relaţii Publice,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

(P)

Citit 10928 ori Ultima modificare Vineri, 07 August 2015 16:05