BURSE în China pentru studenţi

BURSE în China pentru studenţi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În cadrul programului "Cultural Exchange Scholarship", studenţii de la Universitatea "Danubius" au şansa de a studia în semestrul II al acestui an universitar la Universitatea Internaţională Sias, din China. Este vorba de prima universitate chineză manageriată în stil american, cu peste 25.000 de studenţi din toate colţurile lumii, care a reuşit să îmbine perfect filosofiile educaţionale estetice cu cele tradiţionale chinezeşti.

Programul se derulează în cadrul Şcolii de Cultură şi Limbă Chineză, care funcţionează mai nou sub numele de "School of International Cultural Exchange" şi care are rolul de a le oferi studenţilor internaţionali o experienţă de învăţare de calitate, adaptată la nevoile studenţilor.

În plus, studenţii pot alege dintr-o varietate de cursuri pe tematica limbii şi culturii chineze.

Cheltuielile de cazare pentru un semestru la Universitatea Sias vor fi acoperite de studenţi şi sunt de aproximativ 300 USD pe semestru de persoană, pentru cazare în cameră de patru persoane, respectiv 600 USD pe  semestru de persoană, pentru cazare în cameră de două persoane. Cheltuielile de masă sunt de aproximativ 600 de USD pe semestru.

Pentru mai multe detalii, contactaţi Biroul Erasmus+ şi Universitatea „Danubius”, la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numărul de telefon 0372.361.185.

Citit 1150 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Decembrie 2015 15:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.