Trei luni de foc, la UNIVERSITATEA „Dunărea de Jos”, pentru desemnarea NOII CONDUCERI
Foto: Foto Monica Zanet

Trei luni de foc, la UNIVERSITATEA „Dunărea de Jos”, pentru desemnarea NOII CONDUCERI
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Nici nu începe bine anul 2016, că cei care doresc să candideze pentru funcţia de rector al Universităţii trebuie să-şi depună candidatura. Intervalul este 8-12 ianuarie, avizarea dosarelor făcându-se până pe 14 ianuarie.

Primul tur al alegerilor pentru cea mai înaltă funcţie în cadrul Universităţii “Dunărea de Jos” este pe 25 ianuarie. Dacă nu se obţin voturile necesare, al doilea tur e programat pentru data de 2 februarie.

După confirmarea rectorului ales de către Ministerul Educaţiei, se va organiza concurs pentru ocuparea postului de director al Consiliului Studiilor Universitare de Doctorat. Conform calendarului, noii decani vor fi aleşi în martie 2016. În intervalul 29 februarie - 1 martie se depun candidaturile, care se avizează în termen de două zile de către consiliile facultăţilor şi Departamentul juridic. Până pe 10 martie, vor avea loc concursurile pentru funcţiile de decan, iar până pe 15 martie Universitatea “Dunărea de Jos” îşi va fi definitivat întreaga structură de conducere.

Citit 1666 ori Ultima modificare Luni, 21 Decembrie 2015 20:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.