Universitatea DANUBIUS/ Programe postuniversitare la Facultatea de Drept
Foto: Foto-arhivă

Universitatea DANUBIUS/ Programe postuniversitare la Facultatea de Drept
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Absolvenţii studiilor universitare de licenţă, indiferent de specializarea absolvită se pot înscrie la unul dintre cele patru programe postuniversitare de formare si dezvoltare profesională continuă înfiinţate în cadrul Facultăţii de Drept, în colaborare cu Centrul de Formare Continuă la Eniversităţii „Danubius”.

Parcurgerea acestor programe are ca finalitate actualizarea, dezvoltarea şi perfecţionarea unor competenţe specifice anumitor calificări universitare şi standarde ocupaţionale, în strânsă corelaţie cu schimbările pieţei muncii.

Absolvenţii acestor programe postuniversitare vor primi un Certificat de atestare a competenţelor profesionale specifice programului, însoţit de un supliment descriptiv. Ambele documente sunt aprobate de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice.

Studenţii se pot înscrie la secretariatul Universităţii, achitând o taxă de înscriere în valoare de 50 de lei şi o taxă de studiu de aceeaşi valoare. Actele necesare pentru înscriere sunt fişa de înscriere (de pe site sau de la secretariat), copia legalizată a certificatului de naştere, copia legalizată a diplomei de licenţă sau diploma de licenţă în original, copia legalizată a foii matricole/ suplimentului la diploma de licenţă sau foaia matricolă/ suplimentul la diploma de licenţă în original, adeverinţă medicală tip, eliberată de către cabinetul medical sau medicul de familie, din care rezultă că este apt pentru profilul la care candidează şi două poze format 3/4.

Înscrierile au început şi se fac în limita locurilor disponibile.

Citit 2396 ori Ultima modificare Marți, 26 Ianuarie 2016 20:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.