BURSE pentru masterat în Franţa. IATĂ cum te poți ÎNSCRIE și care este TERMENUL-LIMITĂ

BURSE pentru masterat în Franţa. IATĂ cum te poți ÎNSCRIE și care este TERMENUL-LIMITĂ
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Şcoala franceză de ingineri ITECH începe înscrierile pentru programul Master in Formulation Chemistry, predat în întregime în limba engleză. Acesta formează ingineri chimişti specializați în vopsele, cerneluri, lacuri şi răşini, foarte căutaţi pe piaţa muncii la nivel mondial.

Unicitatea programului constă în faptul că este sprijinit de mari companii internaţionale din industria chimică. Datorită acordurilor cu firme precum AkzoNobel şi PPG, studenţii beneficiază de burse şi ajutoare financiare, precum şi de stagii de practică în diferite ţări, de-a lungul celor trei ani de studii.

Cursurile se desfăşoară în Franţa. Înscrierea se face pe site-ul http://inscriptions.itech.fr/index.php?option=com_content&view=article&id=70&Itemid=75, până pe data de 17 iunie 2016. Studenţii care doresc să candideze pentru o bursă trebuie să trimită, până pe 12 iulie 2016, o prezentare video în care explică ei înşişi de ce cred că ar trebui să câştige o bursă.

Stagiile de practică presupun minimum 11 luni de experienţă de muncă într-una din întreprinderile partenere, care ar putea chiar şi să-l angajeze pe student la terminarea studiilor. În funcţie de compania care-l recrutează pe student şi de specificul perioadei de internship, practica se poate desfăşura în Franţa sau în alte ţări.

Citit 1821 ori Ultima modificare Marți, 23 Februarie 2016 20:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.