ȘCOALA ALTFEL: Muzeele organizează o serie de proiecte

ȘCOALA ALTFEL: Muzeele organizează o serie de proiecte
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Muzeul de Istorie „Paul Păltănea” organizează, începând de luni, 18 aprilie, până pe 22 aprilie, „Săptămâna Şcolii altfel”, unde elevii sunt invitaţi să redescopere „istoria altfel”, participând la activităţi diverse.

Astfel, în această perioadă, între orele 10,00 - 18,00, cadrele didactice şi elevii pot vizita expoziţiile din secţiile Muzeului de Istorie pentru o "retrospectivă istorică a oraşului Galaţi".

Tarifele de vizitare sunt de un leu la Muzeul „Casa Cuza Vodă”, la Muzeul de Istorie „Paul Păltănea”, la Muzeul „Casa Colecţiilor” şi la Casa Rurală „Ion Avram Dunăreanu”.

De asemenea, astăzi începând cu ora 9,00, elevii pot participa la expoziţia „145 de ani de la naşterea pictorului Nicolae Mantu”, expunere ce va fi susţinută de muzeograful Valentin Bodea în cadrul proiectului care are menirea de a stimula interesul elevilor pentru istorie şi de a-i sensibiliza faţă de valorile trecutului, prin organizarea evenimentelor culturale atât la muzeu, cât şi la şcoală. Evenimentul se va desfăşura la Muzeul „Casa Cuza Vodă”.

Citit 972 ori Ultima modificare Luni, 18 Aprilie 2016 20:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.