ȘCOALA ALTFEL: Elevi şi profesori, în vizită la Poliţia Locală

ȘCOALA ALTFEL: Elevi şi profesori, în vizită la Poliţia Locală
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începând de luni, 18 aprilie, timp de trei zile, Poliţia Locală Galaţi îşi deschide porţile pentru elevii şi cadrele didactice care şi-au exprimat intenţia să viziteze instituţia, în cadrul programului „Şcoala Altfel”.

„Având în vedere buna colaborare cu instituţiile de învăţământ, la care se adaugă dorinţa elevilor de a vedea ce înseamnă să fii poliţist local, câteva sute de preşcolari şi şcolari vor lua parte la o serie de acţiuni specifice Poliţiei Locale, pe linie de ordine publică, siguranţă rutieră, şi nu în ultimul rând intervenţie rapidă”, ne-a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Astfel, elevii gălăţeni vor avea ocazia să afle mai multe despre dotările Poliţiei Locale, dar şi să îi urmărească pe oamenii legii acţionând în diverse situaţii. De asemenea, vizitatorii vor avea ocazia să îi urmărească pe poliţiştii gălăţeni în baza sportivă, acolo unde îşi desfăşoară parte din antrenamentul zilnic. În funcţie de vârstă, la întâlnirea cu elevii gălăţeni, oamenii legii vor pune în discuţie şi prevederile Legii 349 (legea antifumat).

Toate activităţile au loc la sediul Poliţiei Locale Galaţi, în strada Traian, nr. 254, în intervalul 10,00 - 13,00.

Citit 1864 ori Ultima modificare Luni, 18 Aprilie 2016 19:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.