Şapte elevi gălăţeni au promovat deja BACALAUREATUL
Foto: time.com

Şapte elevi gălăţeni au promovat deja BACALAUREATUL
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Toţi cei şapte elevi din Galaţi care au susţinut examenul de bacalaureat special, desfăşurat săptămâna aceasta la Braşov, au promovat examenul. Este vorba elevii care s-au calificat în loturile pentru fazele internaţionale ale olimpiadelor, de sportivii care participă la competiţii internaţionale şi, mai nou, de anul acesta, şi de elevii care dau admitere mai devreme la universităţi din străinătate.

Ioana Bouroş, eleva de la Colegiul Naţional "C. Negri" care a fost admisă deja la Oxford şi care s-a calificat la internaţionala de Lingvistică, a luat cea mai mare medie dintre candidaţii gălăţeni - 9,76 (10 la fizică, 9,90 - matematică şi 9,40 - română).

Robert Râclea, elev la CNVA, calificat la internaţionala de Chimie şi deja admis la Imperial London College, a obţinut o frumoasă medie de 9,71, cu 10 la matematică şi chimie şi 9,15 la limba română.

O altă medie mare este obţinută de un alt elev de la CNVA, calificat în lotul pentru internaţionala de Biologie, Cătălin Munteanu. El a obţinut media 9,63, cu 9,80 la limba română şi anatomie şi 9,30 la matematică.

Despre Mihai Guşetu şi Albert Tamaş, ambii elevi de la CNVA, am aflat de la directorul-adjunct Romeo Zamfir, că au susţinut bacalaureatul mai devreme, pentru că vor susţine examen de admitere la facultăţi în străinătate. Mihai Guşetu a promovat bacalaureatul cu 9,70, în timp ce Albert Tamaş a luat 9,25.

Printre cei care au susţinut bacalaureatul special se numără şi doi handbalişti, participanţi la competiţii internaţionale: Andreea Taivan de la Liceul cu program Sportiv, care a luat 7,88, şi Daniel Susanu de la Colegiul "C. Negri", care a luat 7,95.

Citit 9489 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 Mai 2016 09:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.