Şcoală de vară pe GRATIS, la Palatul Copiilor

Şcoală de vară pe GRATIS, la Palatul Copiilor
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Palatul Copiilor din Galaţi organizează în vacanţă o şcoală de vară pentru elevii care îşi doresc să înveţe ceva util, dar şi să se distreze. Cursurile sunt gratuite şi se vor desfăşura în trei perioade, înscrierile făcându-se la sediul instituţiei şi la telefon 0745.245.927, ne anunţă directoarea Charlotte Ludmer Barbu.

Prima etapă se desfăşoară în perioada 19-23 iunie şi cuprinde mai multe module de limba engleză (structurate pe diferite grupe de vârstă), limbă franceză, informatică, ştiinţele naturii (experimente) şi matematică distractivă. Elevii pot opta, de asemenea, pentru a participa la  cercurile  de  pictură  şi arte plastice, la tenis de masă, teatru, dans, educaţie pentru sănătate,  dar pot şi să înveţe să cânte la chitară. În această săptămână, cursurile sunt programate de la 9,00 la 11,00 şi de la 11,00 la 13,00.

A doua perioadă a Şcolii de  vară se va desfăşura în perioada 26-30 iunie şi va aduce, de asemenea, o ofertă variată de petrecere a timpului liber în mod util şi plăcut. Copiii pot aprofunda cunoştinţele de engleză şi franceză, dar şi pe cele de matematică şi informatică. Nu va lipsi educaţia pentru sănătate, pictura, chitară clasică şi un curs introductiv de pian. Activităţile se vor desfăşura de la 10,00 la 12,00 şi de la 12,00 la 14,00.

În perioada 3-7 iulie, va fi ce-a de-a treia serie a Şcolii de vară de la Palatul Copiilor. Elevii vor putea opta pentru engleză, matematică - informatică, fizică, dar şi pentru cursuri de teatru şi mişcare scenică, muzică pentru copii, chitară clasică, pian, dar şi Arta copiilor, care va cuprinde pictură, reciclare creativă, Balul frunzelor, povestea mea preferată. Activităţile se desfăşoară între 10,00 şi 12,00 şi între 12,00 şi 14,00.

Pe lângă profesorii de la Palatul Copiilor, cursurile vor fi organizate cu ajutorul elevilor voluntari care se pregătesc să devină învăţători la Colegiul Naţional "Costache Negri", astfel că orele petrecute aici vor fi mai distractive, nemaiexistând o barieră impusă de vârstă.

Detalii despre program pentru fiecare dintre cele trei perioade puteţi afla fie la telefon, fie pe pagina de Facebook a Palatului Copiilor din Galaţi.

Citit 12674 ori Ultima modificare Marți, 20 Iunie 2017 18:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.