O nouă serie de BURSE Fundaţia Comunitară

O nouă serie de BURSE Fundaţia Comunitară
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Fundaţia Comunitară a deschis sesiunea de depunere a aplicaţiilor pentru Fondul de Burse, cel mai nou proiect al fundaţiei, şi îi invită pe elevii din judeţ să se înscrie la selecţia pentru a deveni bursieri şi a avea acces la un pachet complex de stimulare a învăţării şi de dezvoltare personală.

Înscrierea aplicanţilor se desfăşoară între 1 august şi 1 septembrie. Verificarea aplicaţiilor şi selecţia candidaţilor vor avea loc în perioada 1-9 septembrie, iar pe 10 septembrie vor fi anunţaţi câştigătorii burselor.

Beneficiarii burselor vor fi aleşi de fundaţie, în urma unei selecţii riguroase şi transparente. Pentru a beneficia de o bursă de excelenţă sau de sprijin, aplicanţii trebuie să fi promovat anul şcolar 2016-2017 cu media generală de minimum 9,50 (pentru bursa de excelenţă), să nu fi acumulat mai mult de zece absenţe nemotivate în anul şcolar 2016-2017, să se înscrie în clasele IX-XI în anul şcolar 2017-2018 şi să demonstreze că provin din familii cu venituri medii.

În caz de egalitate între doi sau mai mulţi aplicanţi, departajarea se va face comparându-le mediile generale din ultimii doi ani de studiu.

Costurile totale cu un bursier sunt în valoare de 2.800 de lei, banii fiind folosiţi pentru acoperirea cheltuielilor directe cu bursierul şi pentru acoperirea costurilor conexe.

Ghidul aplicantului este disponibil pe site-ul fundatiacomunitaragalati.ro.

Citit 1504 ori Ultima modificare Vineri, 04 August 2017 16:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.