Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
1 comentariu

Printre premiile speciale oferite la festivitatea de recompensare a performanţei în mediul economic gălăţean, organizată de Patronatul Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii Galaţi, s-a numărat - în premieră - şi unul pentru Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor. Centrul Integrat de Cercetare, Expertiză şi Transfer Tehnologic în Industria Alimentară (BioAliment – TehnIA) din cadrul SIA a primit Premiul Special pentru promovarea activităţilor de cercetare şi inovare. „Este un premiu surprinzător şi binemeritat care ne apropie de mediul economic", a declarat prof. dr. ing. Nicoleta Stănciuc, la primirea trofeului. Centrul numără 57 de membri şi este format din cadre didactice de la SIA, doctoranzi, cercetători, tehnicieni. În ultimii 10 ani, a beneficiat de dotări de peste 8,5 milioane de euro (estimate la nivelul anului 2017), cu derularea a 44 de proiecte internaţionale de cercetare, 57 cu finanţare naţională şi trei dedicate domeniilor strategice de cercetare. Un premiu deosebit câştigat anul acesta de echipa formată din Livia Pătraşcu, Iuliana Aprodu, Ina Vasilean, Marian Neculau a fost Medalia de aur pentru lucrarea “Spreadable vegetable product and the process for obtaining the same” la Salonul Internaţional de Invenţii de la Geneva, Elveţia 2017.

Citit 844 ori Ultima modificare Luni, 09 Octombrie 2017 17:00

1 comentariu

  • postat de Caţavencu Marți, 10 Octombrie 2017 13:14 81.12.149.*** Link la comentariu
    0
    3

    Si traducerea lucrarii medaliate...? Unde e traducerea?

    Raportează

Lasă un comentariu