UPDATE | Alexandru Arşinel a fost operat pe inimă. Medicii i-au implantat un stent

UPDATE | Alexandru Arşinel a fost operat pe inimă. Medicii i-au implantat un stent
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

UPDATE | Actorul Alexandru Arşinel, internat duminică, 10 decembrie 2017, la Spitalul Universitar din Capitală, este în stare stabilă. Investigaţiile au arătat că artistul a suferit un infarct. Medicii i-au montat deja un stent, aşa că ar putea fi externat în curând. Actorul s-a plâns de dureri în zona pieptului, iar ieri a fost dus de urgenţă la spital, de către familie. Medicii care l-au investigat au decis imediat internarea. Acum se află sub supraveghere medicală şi este consultat în permanenţă de o echipă de specialişti. În vara anului 2013, actorul a făcut un transplant renal la Cluj-Napoca. El a suferit şi cinci intervenţii la coloană.

Managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, Adriana Nica, a declarat, într-o conferinţă de presă, că actorului Alexandru Arşinel i-a fost implantat luni, 11 decembrie 2017, un stent, starea acestuia după intervenţie fiind una favorabilă, s-a relatat pe site-ul stirileprotv.ro. Pentru mai multe DETALII - CLICK AICI


Alexandru Arşinel a fost transportat de urgenţă la SPITAL | Actorul Alexandru Arşinel a ajuns, duminică, 10 decembrie, la Spitalul Universitar din Bucureşti, unde i se fac investigaţii medicale. Artistul nu a dorit să se furnizeze alte date despre starea sa de sănătate. Şeful Serviciului de Ambulanţa Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu, a declarat, pentru mediafax.ro, că un echipaj l-a dus pe Alexandru Arşinel la Spitalul Universitare, actorul acuzând "o durere toracică nespecifică".

Sursa foto: mediafax.ro

Citit 4223 ori Ultima modificare Luni, 11 Decembrie 2017 17:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.