Doar doi pentru postul de adjunct la ISJ

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Educaţie fizică sau chimie? *

Inspectorul general Doruleţ  Resmeriţă a revenit asupra declaraţiilor făcute la începutul acestei săptămâni cu privire la candidaţii pentru funcţia de inspector general-adjunct.

„Dintre cei cinci candidaţi, doar doi sunt de linia întâi, ceilalţi trei sunt de linia a doua, a treia”, a spus şeful învăţământului gălăţean. Acesta a adăugat că „bătălia” se va da între inspectorul de specialitate la educaţie fizică – Emilian Pătru şi inspectoarea de chimie – Andra Ionescu.

Emilian Pătru ocupă de mai bine de zece ani postul de inspector de specialitate şi nu a fost schimbat, indiferent de partidele care s-au perindat la putere.

Despre Andra Ionescu s-a auzit că şi-ar dori să ocupe postul de inspector general-adjunct încă de anul trecut, dinainte de numirea lui Mitică Dudău.

Neoficial am aflat că ceilalţi trei posibili candidaţi ar fi Marilena Râpă – directoarea de la Colegiul Economic, Ioan Sava de la CNMK şi Ştefan Nedu, director-adjunct la Liceul de Artă.

După numele de mai sus, noi nu ne-am hazarda în a califica unul sau altul dintre candidaţi ca fiind de calibrul unu sau doi. Criteriile pot să difere de la om la om.

Citit 2337 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.