Băut, s-a răsturnat cu o mașină luată cu împrumut
Foto: GSG

Băut, s-a răsturnat cu o mașină luată cu împrumut
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Accident spectaculos pe strada Brăilei, în zona Trei star. Un bărbat de 30 de ani, care nu a adaptat viteza la condiițiile de drum s-a răsturnat cu mașina. Se pare că, inițial, mașina a lovit semaforul, pe care l-a rupt, și abia apoi s-a răsturnat. Bărbatul de 30 de ani era singur în mașină și a ieșit singur din autoturismul răsturnat. Echipajele medicale sosite de urgență la fața locului nu l-au găsit pe șofer în autoturism, dar polițiștii ajunși și ei la locul accidentului l-au identificat la scurt timp.  Oamenii legii l-au testat pe șofer cu aparatul Drager, rezultatul fiind de 0,70 mg/l în aerul expirat, motiv pentru care a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Se pare că bărbatul de 30 de ani a negat în fața polițiștilor că el ar fi condus. Declarația lui este însă contrazisă de cea a proprietarului , autoturismului, care le-a declarat oamenilor legii că i-a împrumutat mașina bărbatului de 30 de ani.

Șoferul băut nu a fost rănit în urma accidentului, alegându-se doar cu o sperietură zdravănă și cu un dosar penal pe numele său. Polițiștii au deschis acum o anchetă și urmează să stabilească cum s-a întâmplat accidentul.

Citit 13350 ori Ultima modificare Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018 21:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.