De trei ori Tom Degeţel la Gulliver

De trei ori Tom Degeţel la Gulliver
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Joi şi vineri de la ora 10,00 şi duminică de la ora 10,30, spectatorii mari şi mici sunt aşteptaţi să intre în lumea poveştilor pentru a se întâlni cu un erou îndrăgit "Tom Degeţel".

"După un debut încununat de succes pe scena Festivalului „Gulliver”, unde a câştigat, la ediţia din 2005, Premiul special al juriului, frumoasa poveste a lui Tom Degeţel, montată de teatrul gălăţean, nu numai că a cucerit sufragiile publicului din România, dar a făcut aproape 10.000 de spectatori în doar şapte zile, într-un turneu efectuat în 2007 de trupa teatrului la Istanbul, Bilecik şi Eschişehir, în Turcia. Tom Degeţel, pus în scenă de Daniel Stanciu, este un spectacol extrem de viu, plin de haz şi nerv. Scenografia foarte sugestivă semnată de către Delia Ioaniu lasă publicului tânăr posibilitatea de a se lăsa mai uşor antrenat în acţiunea ale cărei momente sunt frumos subliniate de muzica inspirată a lui Dan Bălan. Spectatorii, mici şi mari, sunt captivaţi şi prinşi în vârtejul minunatelor aventuri ale unui personaj cunoscut în lumea întreagă", se arată în prezentarea de pe site-ul  instituţiei.

Pentru a-şi asigura, din timp, locul în sală, spectatorii îşi pot achiziţiona biletele online, iar pentru aceasta trebuie să acceseze site-ul www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea BILETE - Cumpără bilete online sau direct link-ul http://bilete.fanitardini.ro/alege-spectacol. Achiziţia biletelor online nu implică niciun cost suplimentar, preţul acestora fiind acelaşi: 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi.

Sistemul clasic de vânzare este în continuare disponibil, spectatorii putând cumpăra biletele şi înainte cu 20-30 de minute de începerea spectacolelor.

Citit 10104 ori Ultima modificare Miercuri, 31 Ianuarie 2018 19:44

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.