Gălăţeni, iată unde întâlniţi radarul

Gălăţeni, iată unde întâlniţi radarul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Locaţiile exacte şi rotaţia radarelor în Galaţi şi în judeţ *

Ştim că nu avem voie să ciupim acceleraţia, dar cu greu ne putem abţine. Subinspectorul Aurelian Ropotan, de la Poliţia Rutieră Galaţi, ne avertizează însă: Rutiera este cu ochii şi cu măsurătorile pe noi. Unde şi când, în materialul care urmează.

Sâmbătă

În Galaţi, radarul „umblă” pe strada Combinatului, pe strada Cloşca şi pe bulevardul Marii Uniri. În judeţ, îl întâlnim pe Drumul Naţional 25, la Şendreni şi Independenţa; pe Drumul Naţional 26 la Vânători şi Tătarca; pe Drumul European 581 la Cosmeşti şi Priponeşti; pe Drumul Judeţean 251 la Smârdan şi Pechea.

Duminică

Locaţiile radarului se schimbă duminică: în Galaţi – pe strada Brăilei (spre Tirighina), pe Siderurgiştilor şi pe bulevardul George Coşbuc. Pe DN 25 avem radare în – Umbrăreşti şi Lieşti; pe DN 26 – Stoicani şi Tuluceşti; pe DE 581 – la Munteni şi pe DJ 251 la Schela şi Costache Negri. De asemenea, radarul ajunge şi pe DN 24 D, la Cuca.

Luni

Lunea supravegherii radar se petrece în Galaţi pe străzile Traian, Prelungirea Brăilei şi Drumul de Centură. În judeţ, radarele se plimbă pe DN 25 – în Iveşti şi Şendreni, pe DN 26 în Oancea şi Frumuşiţa, pe DE 581 în Berheci, pe DJ 251 în Slobozia Conachi şi Pechea şi pe DN 24 D - la Vârlezi.

Recomandări

Radare întâlnim şi în Tecuci, Bereşti şi Târgu Bujor, iar pentru weekendul acesta, recomandarea poliţistului rutier este să circulăm cu atenţie în special duminică, pe DN 25 – traficul va fi supraîncărcat de turiştii care se întorc de la mare.

Ca de obicei, ne vor aştepta şi controalele la alcool, aşa că mai bine nu ne suim băuţi la volan.

În rest, drum bun şi ne întâlnim în trafic.

Citit 676 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.