O gălăţeancă vedetă în Canada

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Comunitatea Moldovenilor din Quebec: Născută din dorinţa înfiinţării unei organizaţii menite să apropie şi să unească diaspora basarabeană,  Comunitatea Moldovenilor din Quebec (CMQ) este la ora actuală cea mai activă asociaţie de limbă română din Quebec.

* Postul de radio “Vocea Basarabiei”:  Frecvenţa pusă în aplicare la 1 octombrie 1998, când în casele a circa jumătate din populaţia R.Moldova a intrat postul municipal de radio, fosta Antena C, va fi utilizată de astăzi încolo de postul de radio "Vocea Basarabiei". Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA)  a repartizat frecvenţa 102.3 FM postului de radio "Vocea Basarabiei", care va emite de la emiţătorul din pădurea de la Străşeni.

* Balul Mascat de Halloween: O petrecere românească de Halloween va avea loc sâmbătă, 31 octombrie, la Câmpul Românesc din Hamilton. Evenimentul se va derula de la ora 18:30 sub forma unui Bal Mascat de Halloween, unde participanţii sunt rugaţi să vină cu o varietate cât de mare de măşti reprezentative ale acestei sărbători.

* Angelica, marchiza canadienilor: Interpreta de muzică pop Angelica, vedetă de origine română stabilită în Canada, va cânta sâmbătă, 7 noiembrie, la Toronto Center for the Arts, în deschiderea Galelor Spirit of Romania.

Spirit of Romania reprezintă un mini-turneu în Canada pe care îl vor susţine artiştii Zoia Alecu, Ada Milea şi Vasile Şeicaru în zilele de 7 şi 8 noiembrie. Angelica Ganea, pe numele său complet, este o cântăreaţă de muzică pop şi clasică deopotrivă, în acelaşi timp şi textiera.

S-a născut la Galaţi şi a început să cânte de la vârsta de 5 ani. Un an mai târziu părinţii au înscris-o la Şcoala Populară de Artă unde a studiat muzica timp de 10 ani. În România a câştigat numeroase premii printre care Trofeul Amara şi Toamna Muzicală Băcăuană.

Actualmente trăieşte la Toronto de 14 ani şi a participat la peste 1500 de spectacole în Europa, Canada şi Statele Unite. Printre proiectele de viitor se numără scrierea unui cântec pentru un film Disney şi dorinţa de a cânta la premiile Oscar.

Citit 1143 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.