PETRECERE pentru copii, în parcul Consiliului Judeţean

PETRECERE pentru copii, în parcul Consiliului Judeţean
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Consiliul Judeţean (CJ) organizează, şi în acest an, o super-petrecere dedicată copiilor din municipiul Galaţi, dar şi din judeţ. Cei mici sunt aşteptaţi joi, 31 mai 2018, începând cu ora 14,30, în parcul instituţiei, unde, timp de două ore şi jumătate, vor avea parte de multe surprize, se vor întâlni cu personajele preferate din desene animate, vor cânta, vor dansa şi vor participa la o serie de concursuri distractive.

"Vor putea să se joace pe tobogan, vor cânta, vor colora pe asfalt şi vor pătrunde în minunata lume a desenelor animate cu ajutorul echipei de face-painting. De la eveniment nu vor lipsi animatorii și mascotele, care se vor juca şi vor dansa cu cei mici. Vor fi organizate şi concursuri bazate pe cântece şi coregrafii apreciate de copii. Îi invităm pe toţi copiii din Galaţi la o petrecere cu jocuri, dulciuri şi baloane", a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

Potrivit Biroului de Presă al CJ, în cadrul evenimentului vor fi organizate ateliere de lucru unde se vor desfăşura activităţi creative, având la dispoziţie cărţi, creioane de colorat şi cretă colorată. Intrarea este liberă.

Citit 4568 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Mai 2018 18:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.