Profanatori de morminte, la distracţie

Profanatori de morminte, la distracţie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Doi puştani de familie bună au distrus mai multe morminte din cimitirul Cătuşa *

Nu le lipseşte nimic, dar au exact vârsta la care tâmpeniile gratuite sunt varianta cea mai atractivă de petrecere a timpului liber. De data aceasta, „victimele” cruzimii unor adolescenţi au fost locurile de veci ale unor oameni care nu se mai pot apăra.

Roabe cu saci. Saci cu ţevi. Ţevi de la morminte

Jandarmii gălăţeni din Dunărea i-au văzut duminică după-amiaza, în zona benzilor transportoare din Barboşi, pe Ionuţ M. şi George S., ambii de 17 ani. Puştii duceau cu o roabă mai mulţi saci. În saci, oamenii legii au găsit mai multe ţevi metalice ale căror formă şi aspect aducea cu cele de la mormintele din cimitirul Cătuşa.

Fiind informaţi de către paznicul cimitirului că în cursul respectivei zilei doi puşti distruseseră câteva morminte, furând barele metalice de ornament, jandarmii i-au dus pe cei doi băieţi în cimitir.

Peste gard

În prezenţa părinţilor lor, Ionuţ şi George şi-au recunoscut fapta, indicând mormintele profanate. Copii au precizat că au intrat în cimitir sărind gardul, şi la dus, şi la întors. 

Părinţii nu au reuşit să-şi explice gestul copiilor, oamenii spunând că nu sunt săraci, iar băieţii nu trăiesc în lipsuri. Ionuţ şi George au acum dosare penale pentru furt calificat.

Citit 859 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.