Tânără luată pe capotă de un taxi pe o trecere de pietoni din Galaţi
Foto: GSDG

Tânără luată pe capotă de un taxi pe o trecere de pietoni din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Un eveniment rutier care i-a avut ca protagonişti, pe de o parte, pe o fată de 16 ani, iar pe de altă parte, pe un bărbat în vârstă de 55 de ani, șofer la o companie de taxi din oraş, s-a produs la miezul nopţii de duminică spre luni, în Ţiglina 1.

Adolescenta, cea care avea să devină victimă a impactului cu maşina condusă de taximetrist, a vrut să traverseze strada Brăilei pe marcajul pietonal din dreptul intersecţiei cu strada Saturn, în condiţiile la care, la acea oră, semaforul era pe galben intermitent. Taxiul condus de bărbatul în vârstă de 55 de ani a ajuns pe trecere în acelaşi timp cu ea şi a acroşat-o în plin, provocându-i numeroase leziuni. A fost nevoie de intervenţia unui echipaj SMURD, care, după ce i-a acordat îngrijiri la faţa locului, a transportat-o la spital pentru investigaţii şi tratament.

"Din primele cercetări a reieşit că şoferul nu a acordat prioritate pietonului care traversa regulamentar. Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", a precizat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Citit 13244 ori Ultima modificare Luni, 18 Iunie 2018 11:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.