Afacere făcută scrum într-un incendiu violent (FOTO şi Video)
Foto: Foto: ISU Galati

Afacere făcută scrum într-un incendiu violent (FOTO şi Video)
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Un incendiu deosebit de violent a provocat ore de tensiune maximă la Ţepu, unde o brutărie a fost cuprinsă de flăcări, la puţin timp după miezul nopţii de joi spre vineri. Flăcările şi-au făcut simţite prezenţa puţin după ora 1.00 şi au cuprins rapid întreaga clădire care adăpostea făbricuţa. Pericolul extinderii focului la locuinţe era iminent, aşa că forţele de intervenţie s-au mobilizat din mai multe localităţi învecinate. Au sosit la faţa locului patru autospeciale cu apă şi spumă de la Secţia de Pompieri Tecuci şi de la Garda Iveşti şi două maşini de stingere a incendiilor de la Gohor şi Ghidigeni, unde funcţionează servicii voluntare pentru situaţii de urgenţă. O ambulanţă SMURD de la Tecuci a fost mobilizată pentru acordarea primului ajutor, în caz de nevoie. Nu mai puţin de cinci ore a durat lupta cu focul. După lichidarea incendiului, care din fericire nu a făcut victime omeneşti, bilanţul a fost unul dramatic pentru proprietarii afacerii.
"În încendiu au ars 650 de metri pătraţi de acoperiş, 700 de metri pătraţi de plafon din scândură, reprezentând circa 80 la sută din suprafaţa totală, echipamente specifice, au fost degradaţi pereţii clădirii şi trei tone de materii prime. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit la instalaţia electrică", a concluzionat mr. Cătălin Sion, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi.

Citit 7252 ori Ultima modificare Vineri, 03 August 2018 12:47

1 comentariu

 • postat de Alex
  Vineri, 03 August 2018 15:24
  109.166.128.***
  Nicio problema!
  Intr-o tara normala cu oameni normali, o afacere de genu beneficiază de o asigurare elementara împotriva incendiului, asa ca, sunt sigur ca omul acea asigurare. In consecință, nu e nicio tragedie.
  1
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.