Şoferii beţi, omniprezenţi în trafic

Şoferii beţi, omniprezenţi în trafic
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Mai mulţi conducători auto, aflaţi în stări avansate de ebrietate, au fost depistaţi în ultimele zile pe străzile din judeţul Galaţi, unii dintre ei îmbinând starea bahică cu lipsa permisului de conducere.

Cel mai grav a comis-o un localnic de 57 de ani din comuna Munteni, care, aflat la volanul unei maşini cu care se plimba prin sat, a vrut să facă o manevră de întoarcere pe uliţă, dar a intrat direct prin uşa unui garaj, avariind inclusiv maşina aflată în interior. Poliţiştii au stabilit că acesta avea o alcoolemie de 1,14 la mie în aerul expirat şi că nu deţinea niciun fel de permis de conducere.

Băutura i-a adus necazuri şi unui bărbat de 45 de ani din Râmnicu Sărat, oprit în trafic la Corod. Potrivit agenţilor care l-au testat, acesta avea o alcoolemie de 0,92 la mie în aerul expirat.

Tot la finele săptămânii trecute, un şofer de 49 de ani, din Cuca, a picat proba cu etilotestul, care a arătat că avea o alcoolemie de 0,75 la mie în aerul expirat.

Şi cum Galaţiul nu putea lipsi de pe lista neagră a chefliilor cu permis, două cazuri au fost contabilizate aici în decurs de câteva ore. Un şofer de 67 de ani s-a ales cu dosar penal pentru o alcoolemie în aer de 0,54 la mie, în timp ce un altul, de 24 de ani, va rămâne pieton şi se va alege cu cazier pentru o concentraţie de "numai" 0,45 la mie.

Citit 1598 ori Ultima modificare Luni, 24 Septembrie 2018 18:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.