Tulburelul i-a luat minţile şi permisul

Tulburelul i-a luat minţile şi permisul
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Un număr îngrijorător de şoferi aflaţi în stare de ebrietate, în unele cazuri extrem de avansate, a fost depistat în ultimele zile pe străzile din judeţul Galaţi. Doi dintre conducătorii auto care nu au rezistat ispitei aveau alcoolemii în aer de peste unu la mie, iar cel mai "cuminte" a fost prins cu puţin peste 0,4 la mie.

Seria a fost deschisă de un tecucean de 26 de ani, despre care poliţiştii care l-au testat spun că avea o concentraţie de 0,59 la mie în aerul expirat. La jumătate faţă de ceea ce aveau să constate, câteva ore mai târziu, poliţiştii Secţiei 6 Rurale de la Tecuci, care au oprit la Munteni un localnic din Negrileşti, pentru care etilotestul a arătat o alcoolemie în aer de 1,04 la mie. Şi mai rău a încurcat-o un gălăţean de 26 de ani, prins în toiul nopţii la volanul unei maşini, fără permis de conducere. Aparatul de măsurat alcoolemia a arătat, în cazul lui, o valoare de 0,81 la mie. La Umbrăreşti a fost bifat cel mai puţin beat şofer al seriei. Un bărbat de 41 de ani a fost nevoit să lase permisul pentru o concentraţie de 0,46 la mie în aerul expirat. Nu departe, la Băneasa, un localnic de 57 de ani, avea să se înscrie, câteva ore mai târziu, pe "podium". Omul conducea maşina pe un drum comunal, în ciuda faptului că avea o alcoolemie în aerul expirat de 1,02 la mie. "Gaşca veselă" a şoferilor turmentaţi de weekend a fost completată tot de un tecucean, de 35 de ani, trimis la spital pentru probe biologice, după ce etilotestul a arătat o concentraţie de 0,89 la mie.

În toate cele şase cazuri, şoferii sunt cercetaţi penal pentru conducere sub influenţa alcoolului, tânărul prins la Galaţi fiind anchetat şi pentru conducere fără permis.

Citit 1830 ori Ultima modificare Marți, 16 Octombrie 2018 09:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.