Nereguli de peste 200.000 de lei. O sută de amenzi pe zi, în traficul gălăţean

Nereguli de peste 200.000 de lei. O sută de amenzi pe zi, în traficul gălăţean
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Aceasta este media de sancţiuni aplicată în cursul săptămânii trecute, când poliţiştii rutieri au constatat în total 688 de contravenţii, cele mai multe în sarcina conducătorilor auto. Fie că a fost vorba de viteză, în 167 de cazuri, fie de lipsa centurii de siguranţă, în 112 situaţii, ori de vorbitul la telefon, în 13 cazuri, şoferii au punctat în ultimele şapte zile cele mai frecvente abateri de la legile de circulaţie.

Nici pietonii nu s-au lăsat mai prejos, 123 de gălăţeni fiind sancţionaţi pentru traversare neregulamentară.

"Alte 49 de amenzi au fost aplicate pentru lipsa documentelor, şase pentru neacordarea de prioritate, 20 pentru depăşire neregulamentară şi şase pentru conducere sub influenţa alcoolului", se arată în situaţia operativă a Poliţiei Rutiere Galaţi.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de peste 200.000 de lei.

67 de şoferi au rămas fără permisele de conducere, în timp ce zece au predat certificatele de înmatriculare. În 11 situaţii, poliţiştii deschis dosare penale. Trei cauze se referă la conducerea fără permis, cinci pentru şofat sub influenţa alcoolului, două pentru punerea în circulaţie a unei maşini neînmatriculate şi una pentru părăsirea locului accidentului.

Citit 1682 ori Ultima modificare Marți, 16 Octombrie 2018 18:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.