APEL UMANITAR | Ana are nevoie urgentă de o mie de euro ca să se poată întoarce vineri în ţară!

APEL UMANITAR | Ana are nevoie urgentă de o mie de euro ca să se poată întoarce vineri în ţară!
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Câteva zile o mai despart, teoretic, pe Ana Tudor, de revenirea în ţară, după patru luni în care s-a luptat să îşi recupereze sănătatea într-o clinică din Elveţia. Operaţia de îndreptare a coloanei vertebrale, la care a fost supusă săptămânile trecute, a fost un succes, astfel că specialiştii de la Zurich au apreciat ca reuşită misiunea dificilă pe care au avut-o cu cazul adolescentei din Galaţi. Costurile enorme ale spitalizării şi intervenţiei, la care s-au adăugat eforturile părinţilor pentru a-i fi alături şi care au depins aproape în totalitate de ajutorul oamenilor de bine fac însă ca familia Tudor, care vineri, 26 octombrie, va primi undă verde pentru a se putea reîntoarce în ţară, să nu poată părăsi Elveţia din cauză că nu au bani pentru a-şi cumpăra biletele de avion.

"Medicii m-au anunţat că mă vor externa vineri şi noi va trebui să ne întoarcem. Eu am însă interdicţie să călătoresc cu autocarul şi trebuie să venim cu avionul, iar un singur bilet costă în jur de 250-300 de euro, la care se adaugă şi tariful pentru bagaje. Timpul e scurt şi noi nu avem cum să facem rost de aceşti bani", ne-a spus marţi, 23 octombrie, Ana Tudor. 

Cel puţin o mie de euro reprezintă, aşadar, suma care o desparte pe Ana şi părinţii săi de reîntoarcerea în ţară. Suma nu este una imensă, dar reprezintă nişte bani de care ei nu pot face rost, mai ales într-un interval atât de scurt.

Cei care vor să le întindă această ultimă mână de ajutor o pot face virând bani în contul deschis la Banca Transilvania pe numele Ana Tudor, RON: RO26BTRLRONCRT0313454301.

Ana şi părinţii ei le mulţumesc din suflet tuturor donatorilor!

Citit 10373 ori Ultima modificare Marți, 23 Octombrie 2018 13:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.