Trei suspecţi de contrabandă, reţinuţi la Galaţi

Trei suspecţi de contrabandă, reţinuţi la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Măsurile au fost dispuse în urma mai multor percheziţii domiciliare făcute de poliţiştii de la Economic în cadrul unui dosar în care sunt vizate mai multe persoane care ar fi introdus în România, în rânduri repetate, cantităţi mari de ţigări destinate comercializării pe piaţa neagră.

Cele trei descinderi făcute pe raza municipiului Galaţi s-au soldat cu ridicarea a 2.214 pachete de ţigări, de provenienţă moldovenească, dar şi cu identificarea a cinci persoane bănuite că le-ar fi adus în ţară şi care s-ar fi ocupat cu plasarea lor pe piaţă. Acestea a fost duse la audieri, anchetatorii dispunând ulterior reţinere a trei dintre ele. 

"Un bărbat de 54 ani şi o femeie de 49, ambii cu dublă cetăţenie română şi moldovenească, precum şi o altă femeie de 48 ani, din municipiul Galaţi, au fost reţinuţi, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, bănuiţi fiind că ar fi introdus în ţară, ar fi depozitat şi ar fi deţinut, în vederea comercializării, ţigări de provenienţă duty-free şi Republica Moldova", precizează cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. Procurorii vor decide dacă îi vor prezenta instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru contrabandă.

Citit 4861 ori Ultima modificare Vineri, 26 Octombrie 2018 17:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.