Menage a trois înecat în sânge, la Crăieşti

Menage a trois înecat în sânge, la Crăieşti
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Deşi aparent acceptase relaţia dintre George şi Axinta, lui Iordache i-a trebuit doar un pahar în plus ca să îl omoare în bătaie pe rivalul său *

Ucis acasă la soţul înşelat

George Buhoci, de 38 de ani, din Crăieşti, comuna Vârlezi a fost găsit mort la ora 3,30 dimineaţa, pe 10 noiembrie, în spatele casei consăteanului Iordache Frunză. Cei doi bărbaţi aveau o relaţie veche, amândoi bucurându-se, conform mărturiilor, de favorurile Axintei Frunză, nevasta lui Iordache.

„Cadavrul prezenta urme de violenţă, decesul survenind, conform rezultatelor necropsiei, în urma şocului toracic şi hemoragic, ca şi al contuziilor de pe tot corpului, urmare a lovirii cu un obiect contondent”, declara la momentul respectiv Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi.

Povestea crimei

Nimeni nu putea spune, în zilele următoare crimei, când s-a consumat violentul episod în urma căruia George Buhoci şi-a dat ultima suflare. În plus, Iordache Frunză era şi el internat la Spitalul de Urgenţă Galaţi, prezentând urmele unei agresiuni recente.

„În seara crimei, după ce toţi trei au băut, George Buhoci a vrut să rămână peste noapte acasă la Frunză, care ştia despre relaţia mai tânărului rival cu soţia lui, Axintia”.

„Însă în seara aceea, Iordache nu a fost de acord, iar cei doi s-au luat la bătaie. În final, Iordache l-a omorât în bătaie, cu o bâtă, pe George, după ce, cu două luni înainte, acesta scăpase cu viaţă dintr-o agresiune asemănătoare”.

„În acest moment, autorul este acuzat de omor simplu, pedeapsa pentru această infracţiune fiind de închisoare de la 10 la 20 de ani”, explică procurorul Sorin Leau, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

În viaţă nu e ca în filme. Poate pentru că nici promiscuitatea nu-i totuna cu iubirea.

Citit 1343 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.