Tricolorul, arborat pe mijloacele de transport în comun ale Transurb (FOTO)

Tricolorul, arborat pe mijloacele de transport în comun ale Transurb (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Chiar dacă în marea lor majoritate sunt vechi, ponosite şi uneori mai cedează pe trasee, mijloacele de transport public în comun ale SC Transurb SA au fost gătite de sărbătoare.
Astfel, potrivit unei informări transmise de operatorul public, „societatea Transurb SA Galați omagiază împreună cu gălățenii 100 de ani de la Marea Unire”.
„Drapelul României va fi arborat cu onoare și mândrie pe toate autobuzele, tramvaiele și troleibuzele aparținând societății noastre și vor circula pe traseele din Galați începând cu data de 30 noiembrie, și pe tot parcursul lunii decembrie. De asemenea, în contextul omagierii Centenarului Marii Uniri, fiecare mijloc de transport public local de călători va purta cu cinste identitatea vizuală a Centenarului”, transmite Transurb ataşând, ca dovadă, o serie de fotografii.

Citit 2455 ori Ultima modificare Vineri, 30 Noiembrie 2018 10:47

2 comentarii

 • postat de cristi
  Vineri, 30 Noiembrie 2018 11:54
  100.117.33.***
  Iar a inceput propaganda lui Dragnea in autobuze ca la referendum?
  Nea Strulica ala care a facut sesizarea in cazul afiselor de informare de la referendum din autobuze nu se sesizeaza si acum?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Bau-bau
  Joi, 29 Noiembrie 2018 21:04
  5.13.209.***
  au aprobare pentru a afisa insemnele Romaniei?? Eu stiam de la referendum ca doar cu aprobare. Sau daca nu face cineva sesizare nu e problema??? Nu de alta dar intreb pentru un prieten ce a fost amendat la referendum.
  1
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.