Strada Basarabiei, închisă parţial în perioada 16-20 august

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Atenţie, şoferi! Strada Basarabiei va fi închisă, de marţi până sâmbătă, de la intersecţia cu strada Domnească până la intersecţia cu Mihai Bravu. Pe acest tronson vor fi înlocuite mai multe vane de pe reţeaua de alimentare cu apă potabilă.

„Lucrările se execută în cadrul contractului ISPA privind reabilitarea staţiei de tratare a apei potabile, a staţiilor de pompare şi a instalaţiilor conexe. În vederea execuţiei lucrărilor, traficul va fi restricţionat pe strada Basarabiei astfel: în perioada 16 august, ora 7.30 - 20 august, ora 24.00, se va închide circulaţia autovehiculelor pe strada Basarabiei, pe tronsonul cuprins între strada Domnească şi strada Mihai Bravu”, a anunţat societatea de distribuţie a apei potabile.

Lucrările din strada Basarabiei vor face imposibilă trecerea maşinilor, autobuzelor şi tramvaielor prin tronsonul Domnească - Mihai Bravu de marţi până sâmbătă inclusiv. Ca urmare, în intervalul menţionat, conducătorii auto vor fi nevoiţi să urmeze rute ocolitoare, iar mijloacele de transport în comun care tranzitează zona vor circula după un grafic modificat.

Astfel, autobuzele de pe traseul 36 vor ocoli şantierul din strada Basarabiei, urmând să se deplaseze pe Gării.

De asemenea, în locul tramvaielor către Valea Oraşului vor circula două autobuze, cu plecare din Piaţa Centrală. Ele vor efectua curse de la ora 5.30 cu o frecvenţă de 16 minute şi vor urma ruta Traian - Gării - Mihai Bravu - Basarabiei - Bazinul Nou şi retur.

Citit 664 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.