Tinerii săraci, sprijiniţi să devină şoferi. Detalii despre ÎNSCRIERI și termenul-limită

Tinerii săraci, sprijiniţi să devină şoferi. Detalii despre ÎNSCRIERI și termenul-limită
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

O fundaţie care ca obiectiv ajutorarea tinerilor din mediile defavorizate vine în ajutorul celor care îşi doresc să obţină un permis de conducere, dar nu au posibilitatea să îşi plătească şcolarizarea. Conştientă că permisul este necesar pentru obţinerea unui loc de muncă, pentru păstrarea unei slujbe sau, de ce nu, pentru avansarea în carieră, Fundaţia Pentru Comunitate acoperă costurile şcolii de şoferi pentru tinerii fără posibilităţi materiale, în vederea obţinerii documentului pentru categoriile B, C, D, tractoare agricole şi forestiere, tramvai şi troleibuz.

Se pot înscrie tineri din mediile defavorizate, cu vârsta între 18 şi 25 ani, care sunt la începutul carierei profesionale şi doresc să ocupe un loc de muncă, iar la angajare este o condiţie sau un avantaj existenţa permisului de conducere, au un loc de muncă şi permisul de conducere ar fi un instrument benefic în îndeplinirea sau extinderea atribuţiilor de serviciu, au permis de conducere, dar pentru ocuparea unui loc de muncă sau îndeplinirea atribuţiilor de serviciu este o condiţie sau un avantaj existenţa permisului de conducere categoria C, D, tractoare agricole sau forestiere, troleibuze, tramvaie ori, din alte motive, doresc să obţină permis de conducere, dar nu au posibilităţi materiale.

În cadrul celor trei ediţii ale programului de până acum, 51 de tineri au obţinut permis de conducere, dintre care trei din Galaţi, iar alţi 38 de beneficiari sunt programaţi pentru susţinerea examenului sau se află în diferite faze ale cursurilor şcolii de şoferi.

Înscrierile pentru această sesiune se fac până pe 25 ianuarie 2019. Detalii şi formularul de înscriere pot fi aflate pe site-ul www.pentrucomunitate.ro.

Citit 2444 ori Ultima modificare Duminică, 06 Ianuarie 2019 18:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.