Accident mortal pe DN 26 după ce un șofer a încălcat linia continuă

Accident mortal pe DN 26 după ce un șofer a încălcat linia continuă
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Un bărbat în vârstă de 43 de ani și-a pierdut viața, sâmbătă dimineață, într-un accident petrecut pe DN 26. Accidentul, care a avut loc în jurul orei 6,00, a fost provocat de un bărbat în vârstă de 67 de ani, care conducea o autoutilitară.

Conform polițiștilor, bărbatul de 67 de ani, care circula dinspre Galați spre Vânători, a vrut să vireze la stânga fără a ține seama că are linie continuă și fără să se asigure.

”Un bărbat de 67 de ani a vrut să vireze stânga peste linia continuă și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar, dinspre Vânători spre Galați. Autoturismul lovit a fost proiectat pe celălalt sens de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani, care circula regulamentar spre Vânători. În urma impactului, bărbatul de 43 de ani și-a pierdut viața. De asemenea, șoferul de 67 de ani a fost rănit ușor”, ne-a declarat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Polițișii i-au testat alcoolscopic pe șoferi, stabilind că niciunul nu consumase alcool. Polițiștii gălățeni au deschis în acest caz un dosar penal sub aspectul săvârșiri infracțiunii de ucidere și vătămare corporală din culpă.

Citit 9785 ori Ultima modificare Duminică, 06 Ianuarie 2019 23:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.