Radare cât vezi cu ochii

Radare cât vezi cu ochii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cam 12 *

Vom pleca cât mai departe de Galaţi, de gropi, praf şi mizerie. Vrem la munte, la mare, în altă parte. Vrrrrum, şi maşina demarează. Cu viteza legală, domnilor, cum altfel?!

Pont: subinspectorul Aurelian Ropotan (FOTO) se bazează pe noi, şoferii, şi pe conştiinţa noastră. Ok, şi pe radarele din judeţ.

Azi

În oraşul nostru, radarul „umblă” pe strada Brăilei, pe Calea Prutului şi pe bulevardul Traian. În judeţ, îl întâlnim pe Drumul Naţional 25, la Şendreni şi Iveşti; pe Drumul Naţional 26 la Vânători şi Tuluceşti; pe DN 24 D la Cuca; pe Drumul European 581 la Cosmeşti şi Berheci; pe Drumul Judeţean 251 la Smârdan.

Duminică

„Plimbările” radarului nu încetează nici duminică: în Galaţi – pe strada Combinatului şi pe bulevardul George Coşbuc. Pe DN 25 avem radare în Braniştea şi Barcea; pe DN 26 – Tătarca şi Ijdileni; pe DN 24 D – la Vârlezi; pe DE 581 – la Munteni şi pe DJ 251 la Pechea şi Costache Negri.

De sărbătoare

De Sfânta Maria Mare, radarul nu se lasă şi poate fi găsit în Galaţi pe Drumul de Centură, Siderurgiştilor şi Brăilei. În judeţ, radarele se plimbă pe DN 25 – în Indepenţa şi Drăgăneşti, pe DN 26 în Şiviţa şi Vlădeşti, pe DE 581 în Priponeşti, pe DJ 251 în Cuza Vodă şi Cudalbi şi pe DN 24 D - la Bălăbăneşti.

Recomandări

Radare avem şi la Tecuci, Bereşti şi Târgu Bujor, iar dacă întâlnim un DN 25 prea aglomerat, putem alege o rută ocolitoare, care să ne scutească de plimbăreţii care se întorc de la mare.

Uitam: noi suntem ăia.

Citit 667 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.