Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
4 comentarii

Un tractor folosit la curăţarea străzilor de zăpadă şi gheaţă a luat foc duminică dimineaţă pe strada Brăilei, în Micro 19, în zona "Parma". Un fum gros care a început să iasă de sub capota utilajului l-a alarmat pe conducătorul acestuia suficient de tare cât să sune la 112.  Pompierii i-au venit în ajutor şi au stins imediat incendiul care ar fi pornit, se pare, de la motorul vehiculului destul de vechi şi aflat într-o stare avansată de uzură, din parcul de utilaje al SC Ecosal. 

 

Citit 2420 ori Ultima modificare Duminică, 27 Ianuarie 2019 12:06

4 comentarii

 • postat de Iancu Jianul Luni, 28 Ianuarie 2019 08:57 5.13.217.*** Link la comentariu
  0
  1

  Protectia muncii interzice deplasarea in remorci a persoanelor.. intrucat nu exista elemente de sustinere in timul mersului, nici protectie in caz de accident! Ei montau bec-urile de craciun in plin trafic.. acest lucru se face noaptea...
  Daca statul ar lucra la privat, ar fi dat afara cu litera I sau J intr-o saptamana! Habar nu are ce inseamna performanta!

  Raportează
 • postat de Leon Duminică, 27 Ianuarie 2019 20:51 82.76.11.*** Link la comentariu
  1
  5

  Din ceea ce am observat (Si aici recunosc faptul că nu ma pricep la astfel de masini) gunoierele au din constructie acele scări in spate pe care sa stea angajatii de la salubritate. De asemenea masinile au si mânere de care sa se tina in timpul mersului. Cat despre celelalte exemple date de tine, iti dau dreptate.

  Raportează
 • postat de george Duminică, 27 Ianuarie 2019 20:33 185.45.177.*** Link la comentariu
  0
  4

  Ce treaba are UE cu faptul ca sefii de la Gospodarire isi lasa angajatii carati cu remorca, si asta da, am vazut-o personal de multe ori, cand pleaca dimineata de pe Radu Negru. Si daca UE vrea sa faca curatenie in Gospodarirea Urbana a noastra, ii vor lasa pesedistii, care tin de banii nostri cu dintii? Asta e treaba primarului si politiei rutiere, care se uita in partea cealalta ... ce treaba are UE? Noi sa ne vedem bubele din cap ... tine doar de administratia locala.
  Si am acelasi comentariu, la ei nu se pedepseste ilegalitatea, daca il prinde pe vreunul privat cu oameni fara locuri sau in picioare e halit.

  Raportează
 • postat de chiar nu vede nimeni? Duminică, 27 Ianuarie 2019 17:12 90.95.115.*** Link la comentariu
  3
  15

  nu pot sa inteleg cum e posibil sa existe oameni in picioare intr-o bena a unui utilaj in mers si care arunca sare cu lopata pe strada, ecosal. nu pot sa inteleg sa vad oameni in bene tractate in mers pline cu crengi si alte resturi vegetale vara, gospodarie urbana. nu pot sa inteleg cum e posbil sa vezi pe strada oameni agatati de gunoiere in mers, ecosal sau agatati pe incarcatoare frontale, ecosal. nu pot sa inteleg sa vad oameni in bene tractate pentru dus la puncte de lucru, gospodarie urbana.......nu exista un serviciu de securitate a muncii ? itm-ul nu vede? primaria nu vede? de ce ii lasa sa puna in pericol viata angajatilor? daca s-ar intimpla asta la societati private, care ar fi amenzile?....in romania viata unui angajat nu are pret nici cit o ceapa degerata.... U.E ? ha.ha.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.