Incident în staţie. Un autobuz a intrat într-un refugiu de călători din Micro 19

Incident în staţie. Un autobuz a intrat într-un refugiu de călători din Micro 19
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Un incident care ar fi putut avea urmări dramatice s-a produs marţi dimineaţă, la unul dintre peroanele staţiei de la capătul troleului, în Micro 19. Un mijloc de transport al Transurb, care efectua curse pe traseul 31, a intrat în plin într-un refugiu pentru călători, dezintegrându-l şi punându-l la pământ.

Doar o minune a făcut ca niciuna dintre persoanele care aşteptau autobuzul în staţie să nu fie atinse de mijlocul de transport, susţin martorii.

"Erau trei femei acolo care chiar înainte să intre autobuzul în staţie au mers mai în faţă, probabil ca să urce pe la şofer şi să cumpere bilete. Şoferul a luat curba prea larg şi a intrat direct în refugiu", ne-a spus un martor la incidentul soldat astfel doar cu pagube materiale. Adăpostul făcut bucăţi în urma impactului cu atobuzul va trebui înlocuit, susţin reprezentanţii Primăriei.

"Primăria se va adresa Transurb pentru recuperarea prejudiciului, societate care are posibilitatea să activeze poliţa RCA, operabilă în astfel de situaţii", ne-a confirmat Raluca Ardean, purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi.

Citit 10887 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Martie 2019 00:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.