Pompierii gălățeni se antrenează pentru situații de urgență

Pompierii gălățeni se antrenează pentru situații de urgență
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Inspectoratul pentru Situații de Urgențe Galați organizează miercuri, 20 martie 2019, un exercițiu cu forțe și mijloace în teren privind gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de producerea unor fenomene hidro-meteorologice periculoase în bazinul hidrografic Bârlad. Exercițiul va avea loc la Tecuci și Munteni, între orele 11,00 – 13.00.

Conform purtătorului de cuvânt al ISU Galați, lt. col. Eugen Chiriță, ”obiectivul exerciţiului îl constituie pregătirea şi antrenarea personalului de specialitate, care presupune executarea întrunită a mai multor măsuri, acţiuni şi operaţiuni pentru îndeplinirea misiunilor asociate funcţiilor de sprijin, respectiv de gestionare a situaţiilor de urgenţă generate de producerea unor fenomene hidro-meteorologice periculoase în bazinul hidrografic Bârlad”.

La acest exercițiu, vor participa forțe și mijloace ale Detaşamentului și Secției de Pompieri Galaţi, Secţia de Pompieri Tecuci, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, personalul din tura U.P.U. Galaţi, Agenţia de Protecţia Mediului Galaţi, CLSU Tecuci, Munteni, Negrileşti, Ghidigeni și militari din Garnizoana Galaţi. La fața locului, vor fi trimise patru motopompe remorcabile, din care una de mare capacitate, un autocamion și cinci autospeciale.

Citit 1214 ori Ultima modificare Marți, 19 Martie 2019 22:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.