Combinatul confirmă: Zgomotul e de la noi

Combinatul confirmă: Zgomotul e de la noi

Evaluaţi acest articol
(23 voturi)
4 comentarii

Foarte mulţi gălăţeni s-au întrebat ce e cu zgomotul puternic care se aude în oraş de mai multe zile, noaptea sau dimineaţa devreme. Toţi sunt de acord că el se aude de la combinatul siderurgic, ceea ce e evident, dar nu ştiu care este motivul. Acelaşi huruit puternic s-a auzit din nou, mai ales în cartierele situate mai apropiate de combinat, în noaptea de joi spre vineri şi, apoi, vineri dimineaţă. Explicaţia a fost dată, vineri, printr-o declaraţie de presă remisă de Dorian Dumitrescu, country communicator ArcelorMittal Galaţi.
„Combinatul Siderurgic de la Galați informează că – pe fondul creșterii de producție – volumul de abur eliberat în aer s-a mărit, ceea ce a condus la unele depășiri ale nivelurilor de zgomot. Efectuăm în această perioadă și manevre tehnice de re-rutare a unor trasee de abur și de instalare de echipamente care să reducă nivelul de zgomot. Situația s-a îmbunătățit și este în curs de revenire către parametrii obișnuiți”, este textul declaraţiei de presă citate.

Citit 5022 ori Ultima modificare Vineri, 22 Martie 2019 15:25

4 comentarii

 • postat de Terente...din Galati Sâmbătă, 23 Martie 2019 14:02 89.137.231.*** Link la comentariu
  0
  5

  Pt@ADYtza: Eu, nascut in acest oras( chiar ca sunt de varsta a 3-a, dar recunosc ca pana acum nu am stiut ca poti fi hulit pt. asta) m-am plans pt. ca locuiesc in M. 20, zgomotul nu numai ca m-a deranjat pe mine, dar sotiei mele chiar i-a produs palpitatii serioase. Bineinteles, ca nu ma astept la intelegere la cea mai mare parte a locuitorilor alogeni din acest oras, insa comentariul meu s-a dorit dezaprobator la adresa institutiilor statului menite sa vegheze la respectarea legii oriunde si oricand in aceasta parte de tara.
  Sa nu amestecam lipsa locurilor de munca cu respectul fata de Lege!

  Raportează
 • postat de ADYtza Sâmbătă, 23 Martie 2019 10:47 86.124.202.*** Link la comentariu
  4
  4

  Dar unde a trait lumea asta pana acum ? Banuiesc ca cei care s-au plans tot de varsta a treia sunt. Acum mai merge o biata otelarie , un furnal si un altul sta" la rece", dar cand mergeau 3 otelarii si 3-4 furnale plux cocseriile ce zgomot era. Sensibila lumea.

  Raportează
 • postat de Terente...din Galati Vineri, 22 Martie 2019 19:37 89.137.231.*** Link la comentariu
  19
  21

  Zgomotul produs de locatari
  in blocuri, cîrciumile de orice fel, claxonatul pe unele strazi, este in caz de depăsire a unui anumit nivel de zgomot considerat contravenție si legea pedepsește. In cazul combinatului de ce nu se aplica?

  Raportează
 • postat de Maria Vineri, 22 Martie 2019 17:53 109.166.217.*** Link la comentariu
  14
  34

  De parca a uitat lumea de cate ori s-a auzit in atatia ani .. Parca imi e dor de zgomotul ala industrial din copilarie , vuietul ala linistit din noptile de vara . E nostalgic ..

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.