Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
1 comentariu

Duminică, 24 martie, între orele 11,30-14,00, va avea loc o acţiune de strângere a deşeurilor, în zona Talcioc. Evenimentul va fi organizat ca răspuns la provocarea devenită virală, promovată sub hashtag-ul trashtag, în urma căreia sute de oameni s-au mobilizat să strângă gunoiul din diferite locuri: spaţii verzi, străzi, păduri şi plaje. Gălăţenii au primit provocarea, urmând să o lanseze şi pentru alte persoane, care vor trebui să le urmeze exemplul. Serviciul Public Ecosal va pune la dispoziţie voluntarilor saci menajeri, pe care îi va ridica la sfârşit.
“Vor strânge deşeurile în două tipuri de saci. Într-unii să fie selectiv şi în ceilalţi alte tipuri de deşeuri care nu sunt selective. Cei selectivi vor ajunge la staţia de sortare, iar ceilalţi la depozit, care nu se pretează reciclării,” a declarat Mirela Furtună, directoarea Ecosal.
Conceptul a apărut în urmă cu mai mulţi ani, însă a luat amploare de curând, indicând o mişcare la nivel mondial pentru a scăpa de deşeuri.

Citit 1851 ori Ultima modificare Vineri, 22 Martie 2019 16:45

1 comentariu

 • postat de cetatean Duminică, 24 Martie 2019 18:07 5.13.129.*** Link la comentariu
  0
  1

  Primaria nu mai incaseaza taxa de habitat. Nu mai rupe bilete la talcioc ? Din prejurul talciocului nu au aruncat gunoi ...talciocarii/ vanxzatori /cumparatori??
  ADP ??? produce asistati sociali?? ok si cei care primesc..?? ce fac???
  Ca si pe faleza sa chemam americanii...si bunicu i a asteptat.

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro