Service auto incendiat intenționat
Foto: Sonia Baciu

Service auto incendiat intenționat
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Intervenție de urgență a pompierilor gălățeni pe strada Traian pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un service auto. Flăcările au cuprins o magazie a service-ului auto, unde erau depozitate butoaie cu ulei uzat. La fața locului au fost trimise trei autospeciele de stingere cu apă și spumă, ulterior forțele de intervenție fiind suplimentate cu încă o autospecială. În ciuda intervenției pompierilor, flăcările s-au extins și la acoperișul unui imobil situat în imediata vecinătate a service-ului auto.

”S-a intervenit cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă. Au ars șase butoaie cu ulei uzat și 250 de metri pătrați de acoperiș de la casa din vecinătate. De asemenea, flăcările s-au extins și la o mașină aflată în curtea service-ului auto, fiind arsă partea din față, la compartimentul motor”, ne-a declarat lt. col. Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime, dar, pe perioada intervenției, traficul pe strada o bucată din strada Triaan a fost blocat.

După lichidarea incendiului, pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat intenționat. Astfel, cazul a intrat în atenția polițiștilor, care au decshis o anchetă, în urmând să stabilească cine se face vinovat de producerea incendiului.

Citit 5509 ori Ultima modificare Luni, 25 Martie 2019 19:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.