Evaluaţi acest articol
(22 voturi)
4 comentarii

Circa o sută de gălățeni au dat curs inițiativei Arhiepiscopiei Dunării de Jos  care sâmbătă, 23 martie, a susținut, alături de Asociațiile Ortodoxia Tinerilor, Studenți pentru viață, Familie și Dăruire și Provita Galați, un marș pentru șansa la viață a copiilor. Multe persoane vârstnice, dar și părinți care și-au adus copiii de toate vârstele, au afișat pancarde inscripționate cu mesaje care susțineau dreptul femeilor de a deveni mame și a copiilor de a veni pe lume. Alaiul de manifestanți, mobilizat la Biserica Sf. Mina, a pornit în marș spre Țiglina 1, pe traseul str. Anghel Saligny – bd. Siderurgiștilor – Rondoul din Țiglina 1 – Parcul VIP – Orășelul Copiilor - Biserica Pogorârea Sf. Duh.

Citit 2064 ori Ultima modificare Duminică, 24 Martie 2019 11:09

4 comentarii

 • postat de Un Gălățean Duminică, 24 Martie 2019 13:05 5.13.224.*** Link la comentariu
  5
  10

  Cred că dacă Arhiepiscopia Dunării de jos informa mai mult oamenii de orice vârstă, cred că ne strângeam mai mult de 100 de persoane.
  Felicitări altor județe Iași, Cluj, Suceava și altele pentru bună promovare a acestui marș, căci alții privesc dincolo de interese .

  Raportează
 • postat de Tirpitz Duminică, 24 Martie 2019 11:24 82.79.237.*** Link la comentariu
  6
  7

  Femeile au dreptul sa devina mame, copii vin pe lume cu gramada, mai ales la cei saraci doar pentru a se folosi familia de alocatiile lor iar aia nu au dupa ce bea apa ca-s amarati dar se inmultesc. Problema este ce face Statul pentru amaratii aia care au copii multi dar traiesc in cea mai mare mizerie. In concluzie, pentru ce marsaluiesc galatenii? Cand Statul nu-ti ofera nici cel mai decent loc de munca, cand educatia e la pamant, cand sunt inca familii si scoli intregi cu toalete in curte, cand copiii sunt abandonati de parintii care merg in tarile UE sa munceasca si care cred ca, daca le trimit bani bunicilor s-a rezolvat problema copiilor lipsiti de dragostea parinteasca, ce rost are sa-ti chinui proprii copiii?!? Cum se implica biserica, ca sunt si popi printre manifestanti care, ce fac ei pentru copiii aia saraci, le dau bani sin cutia milei sau dupa iconitele vandute, bratarele, lumanari, etc.? Sa mearga toti astia din strada si sa VOTEZE atunci cand trebuie si cu cine trebuie, asta e problema romanilor, lipsa lor in numar mare la vot.

  Raportează
 • postat de Averea BOR sa fie nationalizata ca d-zeu n-are nevoie de bani Duminică, 24 Martie 2019 09:45 188.24.222.*** Link la comentariu
  10
  21

  Nimeni nu interzice femeilor sa devina mame. Ceea ce papagalii astia zombificati de BOR si conservatorism si misoginie nu spun e ca marsul lor este de fapt anti-avort.
  Pt ca nimic nu creste balanta demografica decat nasteri fortate ca apoi sa traiasca copiii in saracie lucie.

  Daca "Arhiepiscopia" lu' peste este asa de afectata ca le scade numarul de oi de muls sa ii scuture putin pe porcii cu limuzine Maybach si straie de aur sa vezi ce se gasesc bani pt copii si pt miscari cu adevarat importante.

  100 de oameni din peste 100.000.

  Raportează
 • postat de Parcă-i pogromul în rândul noilor născuți în România. Duminică, 24 Martie 2019 08:13 213.233.101.*** Link la comentariu
  3
  4

  Asta da ''productivitatea muncii'', ceva de speriat, avem 400 avorturi/zi !!!!!???!!, la care se adaugă cea mai mare mortalitate care o avem în maternități, la noi născuți, ca-n final, din 1990 până azi, să avem mortalitate prin avort, noi născuți și nenăscuți prin maternități, încă odată populația României.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.