Cât va costa reclama la troleibuze

Cât va costa reclama la troleibuze
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Deşi transportul public în comun abia îşi mai trage sufletul, gălăţenii îmbătrânesc aşteptând în staţii şi călătoresc în condiţii mizere şi lipsite de confort, vom avea două clipuri de promovare a utilizării mijloacelor de transport urban în comun, care vor costa peste o mie de euro.

Aşa cum aţi putut citi în ziarul "Viaţa liberă", la începutul acestei luni, Primăria municipiului Galaţi a scos la bătaie un contract în valoare de 8.403,36 de lei fără TVA, adică peste 1.787 de euro, pentru servicii de "promovare a utilizării mijloacelor de transport urban în comun". Contractul a fost câştigat de firma Megatronic World Productions SRL Baia Mare, cu o ofertă de 4.840 de lei fără TVA.

Producţiile video, de câte 45 de secunde, trebuie livrate în zece zile de la semnarea contractului şi trebuie să aibă rezoluţie şi sunet stereo de cea mai bună calitate, dar şi subtitrare! Despre calitatea lor ne vom convinge cât de curând.

Potrivit caietului de sarcini de pe portalul administraţiei locale, realizarea spoturilor este obligatorie în cadrul achiziţiei celor 17 troleibuze noi, pentru care Primăria a câştigat finanţare europeană retrospectivă.

Citit 2000 ori Ultima modificare Joi, 28 Martie 2019 18:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.