La mulţi ani, Oana!

La mulţi ani, Oana!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe Oana Pisaroglu a furat-o Teatrul „Jean Bart” din Tulcea. Aşa se întâmplă cu femeile frumoase şi talentate. Ajung acolo unde sunt preţuite mai bine. 

Chiar dacă nu am mai văzut-o pe scena gălăţeană, astăzi ne amintim cu drag de  ea şi-i urăm „La mulţi ani!” şi să i se îndeplinească toate visele. Deocamdată este pe drumul cel bun. Absolventă de masterat cu nota 10.00, Oana este înscrisă în anul II la doctorat. 

Este cel mai tânăr doctorand al Universităţii Naţionale de Arte Teatrale şi Cinematografice din Bucureştii, tema lucrării sale fiind „Expresivitatea modului de comunicare în modernitatea binomului teatru-dans” (coordonator - nimeni altul decât celebrul prof. dr. Ion Toboşaru).

Până să-şi susţină lucrarea, experimentează beneficiile aduse de dans teatrului, jucând şi semnând mişcarea şi coregrafia în aproape toate spectacolele de la „Jean Bart”.

Piesa sa de rezistentă este „Nocturn Tango” în care are triplu rol: actriţă, mişcare scenică şi regie. În spectacol, dansul se împleteşte cu viaţa personajelor, fiind un mod de a se exprima şi  de a-şi consuma sau câştiga existenţa.  

Sperăm s-o revedem curând şi la Galaţi, unde a ştiut să-şi facă foarte mulţi prieteni.

Citit 920 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.