Auzi, da’ jandarmii chiar exagerează!

Auzi, da’ jandarmii chiar exagerează!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Dacă ştiam că mă prindeţi, nu mă mai chinuiam” *

Pe bulevardul George Coşbuc, la Oficiul Poştal numărul 7, jandarmii l-au prins pe gălăţeanul Costică L., de 45 ani, care fura bucăţi de tablă de pe acoperiş.

Costică decopertase 20 de bucăţi de tablă şi urma să le vândă la un centru de colectare a deşeurilor metalice. Oamenii legii au stabilit că gălăţeanul a ajuns pe acoperişul clădirii escaladând un perete lateral şi ajutându-se de cabluri.

„Nu am crezut că mă putea vedea cineva, că altfel nu mă mai urcam acolo” şi-a exprimat Costică dezamăgirea, omul având acum dosar penal. 

Jefuirea rudelor din Italia nu se pune

Jandarmii din Băneasa au văzut sâmbătă seara, pe Drumul Judeţean 242 B, două căruţe în care se aflau Marian C., de 26 ani, Maricel N., de 30 ani, George C., de 17 ani, şi Aurel C., de 16 ani, toţi din Băneasa, respectiv, sub căpiţele de fân din căruţa a doua, 47 de şpalieri de beton cu lungimea de doi metri fiecare, folosiţi la viţa-de-vie.   

Oamenii au fost cinstiţi: „Am luat şpalierii de la o parcelă de vie pârloagă, care este a unui văr de-al nostru plecat în Italia, la muncă. Le-am luat să le folosim noi, la via noastră, dacă el nu le mai foloseşte”. 

Amabilele rude au acum dosare penale pentru furt.

Citit 2069 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.