Spectacol caritabil pentru copiii cu autism

Spectacol caritabil pentru copiii cu autism
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

A patra ediţie a spectacolului caritabil "Albastru e culoarea mea!", eveniment organizat de Asociaţia de Sprijin pentru Părinţii şi Copiii cu Autism (APCA) din Galaţi, va avea loc duminică, 5 mai, între orele 18,00 şi 20,00, la Sala Sporturilor. Evenimentul se vrea un nou prilej de a promova micile talente din rândul copiiilor speciali, dar şi de a aduce laolaltă cât mai mulţi oameni de bine care să-i sprijine pe micii luptători şi pe părinţii lor în războiul cu deficienţele care le marchează copilăria. Pe scenă vor urca artişti deja recunoscuţi pe plan local şi naţional, astfel că programul se anunţă unul extrem de divers, care va încânta publicul cu reprezentaţii pentru toate gusturile, de la muzică, dans şi teatru până la momente surpriză pregătite de organizatori. Spectatorii şi artiştii sunt rugaţi să poarte, ca în fiecare an, un accesoriu de culoare albastră, în semn de solidaritate cu această cauză specială, cea a recuperării şi integrării copiilor cu autism.

Un moment cu totul special în cadrul spectacolului va fi oferit, în deschidere, de trupa "Curcubeu", formată chiar din micuţii luptători din APCA Galaţi, care vor urca pe scenă alături de părinţi şi voluntari ai asociaţiei, demonstrând, încă o dată, că autismul este recuperabil", se arată în comunicatul APCA Galaţi.

Spectacolul de duminică are şi un scop caritabil, fondurile strânse în urma evenimentului fiind destinate susţinerii activităţilor derulate la "Căsuța CURCUBEU - Centru multidisciplinar de intervenţii specializate în autism - APCA Galaţi", locul unde copiii cu autism si familiile lor beneficiază de sprijin constant în întreg procesul de recuperare şi integrare. Printre invitaţii speciali, care vor da culoare, ritm şi veselie evenimentului, se numără reprezentanţii Şcolii de Film şi Televiziune Galaţi, Ansamblul Folcloric "Doiniţa Covurluiului" şi Ansamblul Artistic "Olympos".

Biletele, în valoare de 20 lei, pot fi achiziţionate de la sediul APCA Galaţi, din str. Maior Iancu Fotea nr. 46, sau prin intermediul colaboratorilor şi, în măsura locurilor disponibile, în ziua evenimentului, la intrare.

Citit 1060 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Mai 2019 18:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.